MOESTUINHULP

Organisaties, bedrijven en scholen hebben de leukste ideeën en starten vol goede moed hun eigen groenten-, kruiden- of theethuin. Vaak verbonden aan het enthousiasme van een of een paar enthousiaste werknemers. Als dit niet de gewenste resultaten geeft en/of bij het vertrek van een van deze enthousiaste medewerkers verdwijnt het project vaak op de achtergrond. Na een tijdje zijn alleen de verwaarloosde bakken nog terug te vinden.

Nu is het mogelijk om ondersteuning te krijgen in je moestuin. 

Bijvoorbeeld ook als je ouder wordt en het fysiek niet goed meer aankan, maar je zeker ook niet je tuin en het sociale aspect hiervan wil opgeven.

ADVIES, AANLEG & ONDERHOUD

Wil je het helemaal uitbesteden of wil je leren hoe je het moet aanpakken? Zoek je een begeleider in je moestuinproject? Ben je tijdelijk niet in staat om je volkstuin te onderhouden? Is er alleen nog maar een stuk grond en heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan kan De Moestenier helpen. En dit kan met een extra goed gevoel omdat De Moestenier tevens een kleinschalige dagbestedingsplek is. U een paar extra handen en een mooie moestuin, wij een leuke leerzame werkplek. Een unieke combinatie.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

WORKSHOPS EN TRAININGEN

Wil je je eigen kennis over moestenieren vergroten of zou het fijn zijn als een groepje medewerkers de basis van het moestenieren onder de knie krijgt? Dan bent u bij De Moestenier aan het juiste adres.

Ik beschik over een basiscursus van 4 uur, maar het is tevens mogelijk om een gepersonaliseerde cursus aan te bieden helemaal ingericht op uw locatie en gewaswensen.

Tevens bied ik workshops aan over bijvoorbeeld het maken van een wormenhotel, het maken van bloembommetjes of bodemverbetering. Heeft u zelf een groen onderwerp in gedachten dan kan ik ook altijd meedenken.

DE MOESTENIER IS ER VOOR